fbpx

5 vragen die we vaak krijgen aan boord

Er zijn een paar dingen die we altijd graag van tevoren willen vertellen voordat men bij ons aan boord komt. Zoals: een Powerboat is een adrenaline-ervaring, mensen met rug- en nekproblemen worden afgeraden om bij ons te boeken, kinderen zijn welkom en zo nog een heleboel meer!

Om mensen goed te informeren hebben we een paar van de vragen die we vaak aan boord krijgen hieronder opgeschreven.

1. Word ik zeeziek op de boot?

Zeeziek en de Powerboat is een combinatie die we niet vaak meemaken. We varen supersnel en we zijn laag op het water waardoor we niet schommelen. Onze gasten vertellen ons vaak dat ze helemaal niet nadenken over zeeziekte omdat de ervaring zelf zo gaaf is dat je dat gewoon vergeet. Als de zee erg ruw is of je hebt een erg gevoelige maag kan het natuurlijk zijn dat je je toch een beetje misselijk voelt maar dat maken we eigenlijk zelden mee. Voor alle gasten-reviews verwijzen we je graag door naar Tripadvisor.

2. Kunnen kinderen mee op de boot?

Dat is afhankelijk van hoe oud/groot zij zijn. We houden een leidraad van 1.40 meter aan en een leeftijd van 6 jaar. We wijzen u er graag op dat de waiver die getekend moet worden ook geldt voor de/het kind(eren) in uw (ouderlijke) zorg. Onze ervaring is dat kinderen het vaak heel gaaf vinden op de Powerboat en als er kinderen aan boord zijn houden we extra rekening met eventuele hoge golfslag, harde wind etc. wat de boottocht kan bemoeilijken.

3. Mag ik zelf varen op de boot?

We begrijpen dat mensen het leuk vinden om zelf te varen. Het is voor ons echter niet mogelijk om iemand anders dan de kapitein te laten varen op de Powerboat. Dit komt doordat de verzekering eventuele schade alleen dekt als er een persoon met geldig vaarbewijs aan het stuur is. Het Nederlandse vaarbewijs is hierbij niet geldig en de meeste toeristen hebben geen Curaçaos vaarbewijs waardoor het voor ons heel onverstandig zou zijn om iemand anders te laten varen.

4. Gaan we dolfijnen zien?

De dolfijnen zien we soms twee keer per week en soms wekenlang niet. Het is helaas niet mogelijk om te garanderen dat we dolfijnen zien. Als we ze zien varen we er altijd gelijk heen en vaak zwemmen ze dan een stuk met de boot mee. Voor een echte dolfijnen ervaring moet je natuurlijk bij het Sea Aquarium op Mambo Beach zijn!

5. Wat is de leukste trip die jullie hebben?

Dit is een vraag die we heel vaak krijgen en ons antwoord is eigenlijk heel simpel: Westpunt! De tour naar Westpunt is super gaaf omdat we snel varen en daardoor de hele westkust kunnen laten zien aan onze gasten. We zijn binnen 1,5 uur van de Vissershaven bij Playa Grandi/Playa Piskado, dat is met andere boten echt onmogelijk. Met deze tour ontdekt u heel veel van het eiland en we laten jullie heel veel moois zien. Wacht daarom niet langer en boek de Westpunt-tour door het sturen van een email naar reservations@powerboat-caribbean.com

By | 2018-02-12T18:03:49+00:00 februari 12th, 2018|Blogs|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment