fbpx
Bedrijfsevenementen 2017-09-20T15:16:06+00:00

Uw bedrijfsuitje of teamuitje in Curaçao begint bij Powerboat Caribbean!

Het varen met onze 600PK sterke rib powerboat is een ideale invulling voor jouw bedrijfs- of teamuitje in Curaçao. Even heerlijk met alle collega’s uitwaaien en genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid kunnen we een beetje gas bij geven en vliegen we over de zee en voor de mensen die liever iets rustiger varen maken we een rustige boot tocht op de zee voor de kust van Curaçao.

We bieden mogelijkheden voor grote groepen om een bedrijfs- of teamuitje bij ons te organiseren en zorgen ervoor dat jullie een geweldige ervaring beleven. Dit zal leuk zijn voor iedereen een daarmee maken wij jullie bedrijfsuitje of bedrijfsevenement een groot succes. Een Powerboat-tour kan gecombineerd worden met strandactiviteiten: een beach tennistournooi op Zanzibar bijvoorbeeld gecombineerd met lekker loungen bij de beachclub en aansluitend genieten van een heerlijk diner? Wij hebben dit al voor vele bedrijven (groot en klein) op verschillende locaties mogen doen, naar volle tevredenheid van onze klanten. Gegarandeerd een geweldig spektakel voor alle collega’s.

Een compleet verzorgd bedrijfsuitje op locatie!

Wil je bijvoorbeeld naast het rib powerboat varen nog andere leuke (teambuilding) activiteiten doen? Bijvoorbeeld een beach tennis tournooi bij Zanzibar op het strand en lekker loungen bij de beachclub en genieten van een heerlijk diner? In samenwerking met onze partners kunnen wij een compleet (dag) arrangement voor jouw bedrijfsuitje in Curaçao samenstellen. Wij hebben dit al voor vele bedrijven (groot en klein) op verschillende locaties mogen doen, naar volle tevredenheid van onze klanten.

Heb je specifieke ideeën of wensen en vraag je je af of wij deze in kunnen vullen? Of wil je liever graag vooraf de boot een keer bekijken? Wij nodigen je graag uit om een keer langs te komen. Wij kunnen dan samen de wensen doorspreken om te zien of wij een invulling kunnen vinden voor jullie wensen.

Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
Twitter
LinkedIn