fbpx
Powerboat-team 2017-10-12T20:20:35+00:00

Onze kapitein: Irvin de Jongh

Onze kapitein is Irvin de Jongh, geboren in Curacao in 1996. Hij is opgegroeid in een huis aan het Spaanse Water waardoor hij bijna nog eerder kon varen dan kon lopen. Van kleins af aan is hij al bezig met varen, boten en op latere leeftijd is hij met toeristen gaan werken bij verschillende watersportwinkels en bedrijven. In 2016 heeft hij samen met zijn vriendin Tamara een 50ft Hatteras jacht gekocht en het bedrijf Miramar Boat Trips opgericht. Dit jacht wordt verhuurd voor bedrijfsfeestjes, verjaardagen, romantische boottochten, familie feestjes en andere privé aangelegenheden. In 2017 heeft hij samen met zijn vriendin de Powerboat overgenomen en gedreven door zijn passie voor het varen en het werken met toeristen vaart hij met veel plezier op de Powerboat.

Als trotse ‘Yu di Korsou’ (kind van Curacao) laat hij u dolgraag de schoonheid van Curacao en Klein Curacao zien. Ook weet hij heel veel te vertellen over de geschiedenis en heeft hij een aantal grappige weetjes die hij graag met u deelt!

Onze eerste stuurvrouw: Tamara Blonk

Onze eerste stuurvrouw is Tamara Blonk, geboren in Nederland in 1993. Zij groeide op op een binnenvaartschip waardoor varen ook bij haar in haar bloed zit. In 2016 emigreerde zij naar Curacao om daar samen met haar vriend te wonen, werken en de droom te leven. Tamara houdt zich vooral bezig met de marketing en de boekingen maar is ook gek op varen dus je zult haar regelmatig ook achter het stuur zien!

Team Powerboat ziet ernaar uit om u aan boord van een van onze boten te mogen verwelkomen!

Facebook
Google+
DISPLAY_ULTIMATE_PLUS
Twitter
LinkedIn