fbpx
Klein Curacao trip 2018-10-05T00:02:35+00:00

Boot trip naar Klein Curaçao

Ben je van plan naar Klein Curaçao te gaan en hou je niet van vroeg opstaan? Ben je snel zeeziek, maar fysiek wel sterk? Je bent dan bij ons aan het goede adres!

Een dagje op Klein Curaçao is echt genieten. Dit onbewoonde eiland staat bekend om het parelwitte strand en de zeeschildpadden die je er kunt zien. Er is op het eiland geen restaurant o.i.d. De trip naar Klein Curaçao is vaak een pittige tour doordat we op open zee varen met (vaak) hoge golven, sterke stroming en veel wind. Andere boten slingeren hierdoor enorm wat bij veel mensen ertoe leidt dat zij zeeziek worden. Met de Powerboat heb je daar geen last van doordat wij snel varen en laag op het water zitten. Lees hier de recensies op Tripadvisor van mensen die bang waren om zeeziek te worden en dat met ons niet werden.

We vertrekken elke Maandag, Donderdag en Zaterdag om 10 uur vanaf Zanzibar op Jan Thiel Beach. Je kunt dus ’s ochtends relaxed ontbijten en genieten van het eiland. Voor vertrek doen we een korte briefing zodat iedereen weet wat er gaat gebeuren en nadat de waiver getekend is kunnen we vertrekken richting Klein Curaçao. Daar komen we dan binnen 1 uur aan en kun je heerlijk gaan genieten. Onze ervaring is dat rond 3 uur iedereen het wel gezien heeft en dan is het dus weer tijd voor het adrenaline-spektakel op de weg terug. De terugreis duurt maar 30 minuten! Op zaterdag kun je dan gelijk door naar de Happy Hour om 5 uur op Zanzibar, meestal zie je ons daar ook wel verschijnen 😉

Belangrijk!

Zwangere vrouwen, mensen met rug- en nekproblemen en kinderen jonger dan 4 jaar worden ten strengste afgeraden om een Powerboat-tour te boeken. Alle Powerboat-tours zijn op eigen risico en in de waiver kunt u meer informatie vinden over wat u kunt verwachten bij een Powerboat-tour. De tocht naar Klein Curaçao kan een heftige ervaring zijn, het is daarom van belang dat u goed luistert naar onze veiligheidsinstructie en dat u fit genoeg bent om goed mee te bewegen met de boot om zo de klappen van de golven op te vangen.

Klein Curacao dagen:

Iedere Maandag, Donderdag en Zaterdag om 10 uur vanaf Zanzibar (Jan Thiel Beach): Locatie Zanzibar

Prijs: $95,00 / Naf.165,00 per persoon

De prijs van USD 95 of NAF 165 per persoon is inclusief softdrinks, water, bier en het gebruik van snorkel sets. We hebben een koelbox met ijs aan boord waarin je lunch e.d. kunt bewaren.

Zelf meenemen:

  • Cash geld voor de trip
  • Handdoek/strandspullen
  • Lunch/eten voor op Klein Curacao

We willen u graag erop wijzen dat de trip naar Klein Curacao een heftige ervaring kan zijn die altijd afhankelijk is van de situatie op zee. Indien wij zien dat de zee te ruw is of indien u zelf aangeeft dat u het te heftig vind zullen wij u een alternatieve trip aanbieden: de Power Up Your Day trip. We varen dan langs de kust naar de stad en terug naar het Spaanse Water en Fuikbaai. U ontdekt dan Curacao vanaf het water wat vaak een groot succes is, je ziet veel meer dan alleen Klein Curacao en we geven u dan een bedrag van 15 dollar / 25 gulden terug omdat deze trip goedkoper is dan Klein Curacao. We vragen u hier alvast rekening mee te houden en zien u graag aan boord!

Groeten, Irvin & Tamara

 

Heb je een creditcard? Boek dan jouw plekje via het onderstaande systeem.

Heb je geen creditcard? Klik dan hier om ons een berichtje te sturen voor de betaling. We accepteren cash aan boord of overboekingen, we hebben (nog) geen pinautomaat.

Boek Nu!

Loading...

Facebook
Google+
https://www.powerboat-caribbean.com/tours/klein-curacao-trip
Twitter
LinkedIn