fbpx
Klein Curacao trip 2017-10-12T15:20:10+00:00

Boot trip naar Klein Curaçao

Ben je van plan naar Klein Curaçao te gaan en hou je niet van vroeg opstaan? Ben je snel zeeziek, maar fysiek wel sterk? Je bent dan bij ons aan het goede adres!

Een dagje op Klein Curaçao is echt genieten. De trip naar Klein Curaçao is vaak een pittige tour. De Oostkant van Curaçao heeft te maken met de samenkomst van 3 golfstromingen. Op dat punt is de zee altijd wat ruw. Daardoor worden boten vaak enorm heen en weer gegooid waardoor mensen vreselijk zeeziek kunnen worden. Dat is bij ons niet aan de orde. Doordat wij laag op het water zitten op een open boot die snelheid maakt kun je vrijwel niet zeeziek worden.

We vertrekken elke Maandag, Donderdag en Zaterdag om 10 uur vanaf Zanzibar op Jan Thiel Beach. Daar doen we een korte briefing en nadat de waiver getekend is kunnen we vertrekken richting Klein Curacao. Rond 16.30 uur komen wij weer terug op Jan Thiel. Je hebt dan nog de middag de tijd voor jezelf en op zaterdag begint om 5 uur de Happy Hour!

Deze trip maken wij met groepen van maximaal 10 personen. Met golfhoogtes boven de 1,5 meter zullen wij met maximaal 9 personen uitvaren.

Belangrijk!

Zwangere vrouwen, mensen met rug- en nekproblemen en kinderen jonger dan 4 jaar worden ten strengste afgeraden om een Powerboat-tour te boeken. Alle Powerboat-tours zijn op eigen risico en in de waiver kunt u meer informatie vinden over wat u kunt verwachten bij een Powerboat-tour.

Klein Curacao dagen:

Iedere Maandag, Donderdag en Zaterdag om 10 uur vanaf Zanzibar (Jan Thiel Beach): Locatie Zanzibar

Klein Curacao prijzen:

Prijs: $95,00 / Naf.165,00 per persoon

De prijzen zijn inclusief drinken en het gebruik van snorkelsets. Ook heeft u een koelbox met ijs tot uw beschikking.

We willen u graag erop wijzen dat de trip naar Klein Curacao een heftige ervaring kan zijn die altijd afhankelijk is van de situatie op zee. Indien wij zien dat de zee te ruw is of indien u zelf aangeeft dat u het te heftig vind zullen wij u een alternatieve trip aanbieden: de Power Up Your Day trip. We varen dan langs de kust naar de stad en terug naar het Spaanse Water en Fuikbaai. U ontdekt dan Curacao vanaf het water wat vaak een groot succes is, je ziet veel meer dan alleen Klein Curacao en we geven u dan een bedrag van 15 dollar / 25 gulden terug omdat deze trip goedkoper is dan Klein Curacao. We vragen u hier alvast rekening mee te houden en zien u graag aan boord!

Groeten, Irvin & Tamara

Facebook
Google+
https://www.powerboat-caribbean.com/tours/klein-curacao-trip
Twitter
LinkedIn